fbpx

”Vi vill att alla ska vara starka, lyckliga och leva fullt ut”
Det är vårt ”varför”. Det är vad vi strävar efter varje dag på Lådan och själva anledningen till att Lådan finns. Det är med det i ryggen som vi fattar beslut, tillfrågar medlemmar om att bli coacher och styr hur vi tränar. Vi är fast övertygade att allt vi gör kommer leda till starka, lyckliga och mer levande människor runt omkring oss.

Stark
Vi vill att alla ska vara starka. Den första delen är lätt. Stark blir man av att träna, ju! De som kommer till oss på Lådan och tränar våra pass kommer att bli starkare. Starkare i kroppen, men kanske ännu viktigare: Starkare i själen. Genom att vi utmanar oss med nya övningar och nya vikter blir inte bara kroppen stark, utan även sinnet och själen.

Lycklig
Vi vill att alla ska vara lyckliga. Nu blir det lurigare. Visst blir vi lyckliga av att träna, men hur mäter man egentligen lycka? Det finns stora mängder forskning kring detta och en sak som återkommer i rapport efter rapport är relationer. Den stora glädjen kommer från interaktionen med andra människor. Meningsfulla relationer har till och med visat sig viktigare än mat på bordet och pengar på banken när man mäter lycka. Och det handlar om alla relationer – parrelationer, familjerelationer och andra sociala relationer som arbetsplatser eller i vårt fall träningskamrater. Vi arbetar för att ha en miljö där alla känner sig trygga, där alla vet vad alla heter och där alla ser och lyssnar till alla. Ju bättre vi lär känna varandra desto lyckligare kommer vi bli.

Levande
Vi vill att alla ska leva fullt ut. Att leva fullt ut betyder att inte vara hämmad. Inte av en kropp som inte vill göra allt det vi vill, och inte av en själ som håller oss tillbaka. Den här punkten handlar mycket om vad som sker utanför Lådan. Genom att bli starka och lyckliga vill vi att alla ska ta sig an livet med en större aptit. Anta utmaningar och leta nya vägar. Våga prova på allt utan rädsla. Och våga ta de stora, men ibland svåra, stegen. Att ge fingret till det som håller en tillbaka och bara leva!