fbpx
Schema

OPEN GYM 04:30 – 23:00

Passförklaringar

CAP (Crossfit affiliate programming)

Dagens WOD enligt CrossFits eget högkvarter. CAP är specialgjort av CF HQ för alla affiliates och det
finns en plan och tanke för hela året, månaden och veckan. Passen finns att hitta i SugarWOD-appen.

Gymnastic Focus

På dessa pass kommer vi lägga hela teachingdelen på att fokusera på Gymnastiska rörelser inom CrossFit. Det kommer vara olika progressioner med olika fokus. De första 6v kommer att fokuseras mot toes-to-bar. Följande 6v kommer vi att fokusera på handstående och handstand-pushups. Efter det kommer det 6v med pullups och sedan kommer snurran att börja om från början.
Alla pass kommer avslutas med en kortare WOD (15min) och det kommer vara en variant på dagens SugarWOD och syftar till att ge er flåsträning efter en fokuserad teknisk styrkedel.

OLY-pass (jämna veckor)

Varannan vecka, på måndagar, kommer Calle att köra ett pass med fokus på de olympiska lyften clean och snatch.

Jump Class

Head Coach Johanna lever fortfarande på sina gamla hopprepsmeriter, med både VM och EM- deltagande. Morgonpasset och eftermiddagspasset på fredagar kommer att ha fokus på det fantastiska rephoppandet i CrossFit. Ett pass med en teknikdel med fokus på single unders och double unders (kanske även tripple unders) och en avslutande WOD som alltid innehåller hopprep i någon form. Passar alla oavsett hopprepskunnande!

Team Fun

Söndagar betyder teampass på Lådan. Oftast alldeles underbart! Det blir helt enkelt en teamöverraskning från coacherna. Det som genomsyrar söndagspassen är dock att det är längre WODar
(ca 40min) med ingen eller betydligt mindre teaching-del.

Endurance

Endurance är ett pass med mer fokus på flås och uthållighet. Lite lättare på teknikdelen, så att man kan lägga fokuset på en längre konditionsWOD. Endurancepassen går varannan vecka när det inte är Gymnastics.

 

Man kan maximalt ha 5 aktiva bokningar/köplatser på pass. Övriga bokningar kan man använda till OpenGym-bokning.

Vid förhinder är det viktigt att ni avbokar er plats senast 3 hr innan passet börjar. Morgonpassen avbokas senast kl 21:30 kvällen före.

Om man uteblir från pass utan giltig anledning får man en varning. Efter 3 varningar under en 14-dagars-period spärras man från passbokningar i 7 dagar. För att låsa upp spärren är avgiften 150kr.