fbpx
Schema

OPEN GYM 04:30 – 23:00

Passförklaringar

CompTrain Class

Dagens WOD enligt Ben Bergeron (coach till flera toppatleter i Games). Hela passet är uppbyggt för att ge dig de bästa förutsättningarna för själva WODen. Passen finns att hitta i SugarWOD-appen.

Gymnastic Focus

På dessa pass kommer vi lägga hela teachingdelen på att fokusera på Gymnastiska rörelser inom CrossFit. Det kommer vara olika progressioner med olika fokus. De första 6v kommer att fokuseras mot toes-to-bar. Följande 6v kommer vi att fokusera på handstående och handstand-pushups. Efter det kommer det 6v med pullups och sedan kommer snurran att börja om från början.
Alla pass kommer avslutas med en kortare WOD (15min) och det kommer vara en variant på dagens SugarWOD och syftar till att ge er flåsträning efter en fokuserad teknisk styrkedel.

OLY-pass (jämna veckor)

Torsdag (jämna veckor) kl 17 bjuder Coach Julia in till ett pass med fokus på de olympiska lyften clean & jerk och snatch. Det blir en uppsjö av övningar för att bryta ner och förbättra alla delar i era lyft.

Jump Class

Head Coach Johanna lever fortfarande på sina gamla hopprepsmeriter, med både VM och EM- deltagande. Morgonpasset och eftermiddagspasset på fredagar kommer att ha fokus på det fantastiska rephoppandet i CrossFit. Ett pass med en teknikdel med fokus på single unders och double unders (kanske även tripple unders) och en avslutande WOD som alltid innehåller hopprep i någon form. Passar alla oavsett hopprepskunnande!

Coach’s choice

Tills vi kan ha vanliga teampass igen på schemat, så kommer söndagarna att bestå av coachens val av pass. Det kan vara CompTrain-passet för dagen, men det kan också vara något egenkomponerat. Det blir helt enkelt en överraskning. Det som genomsyrar söndagspassen är dock att det är längre WODar (ca 40min) med ingen eller betydligt mindre teaching-del.

GRIT – var tredje måndag kl 19:40

Ett mycket populärt pass som efter önskemål är tillbaka på schemat. Här hämtar Calle inspiration från ordet ”GRIT”, som betyder ”kämparanda” eller ”jävlar-anamma”. På detta passet kan ni möta precis vad som helst och ni kommer få bra användning av er inre drivkraft. Passet kommer vara utmanande, men ALLA kommer att ta sig igenom det. Och självklart kommer vi ha roligt också!

Man kan maximalt ha 5 aktiva bokningar/köplatser på pass. Övriga bokningar kan man använda till OpenGym-bokning.

Vid förhinder är det viktigt att ni avbokar er plats senast 3 hr innan passet börjar. Morgonpassen avbokas senast kl 21:30 kvällen före.

Om man uteblir från pass utan giltig anledning får man en varning. Efter 3 varningar under en 14-dagars-period spärras man från passbokningar i 7 dagar. För att låsa upp spärren är avgiften 150kr.