fbpx

prova på-pass

Är du nyfiken på CrossFit och vill prova på?

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar precis ALLA människor. Många tror att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. Välkommen till oss och prova vad vi tycker är, världens roligaste träningsform.

Det allra bästa sättet att göra det är att anmäla dig till en introkurs och utnyttja vårt Get Hooked-erbjudande där du först får en helg av genomgång och sedan två veckors träning på våra pass.

Om du har tränat CrossFit tidigare och vill känna på Lådans stämning kan vi alltid lösa att du får komma på ett pass och prova på.

Då och då har vi prova på-veckor, som är öppna även för mindre erfarna atleter. Vi har just nu inga sådana veckor planerade, dock.

Anmäl dig nu

5 + 7 =

Kommande introkurser

Vi fyller kontinuerligt på med nya tillfällen för introkurser. Boka din plats nu.

 

Se vårt schema

Vi har mängder av coachledda pass varje vecka av erfarna coacher. Kolla in schemat och upptäck våra olika passtyper.

Priser och medlemskap

Vi erbjuder både års- och löpande medlemskap med fri tillgång till open gym 05-22 sju dagar i veckan. Samt fri tillgång till pass ledda av våra erfarna coacher.

Vad är CrossFit?

I CrossFit tränar vi hela kroppen, hela tiden. CrossFit är en typ av funktionell träning där hela kroppen arbetar i varierande rörelser och övningar. Målet är att hela tiden utmana kroppen, för att vi inte ska ”vänja” oss vid något. Genom detta utvecklas vi mot målet att bli bra på allt. Därför kan man alltid bli bättre i CrossFit, oavsett om man tränat i 5 dagar eller i 5 år.

I CrossFit använder vi allt från vår egen kropp i rena gymnastiska övningar till skivstänger, kettlebells, hantlar, roddmaskiner och mycket mer. Vanligtvis blandas flera av dessa i det som kallas för en WOD eller Work Out of the Day.

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar precis ALLA människor. En vanlig missuppfattning är att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. CrossFit har ett helt fantastiskt upplägg så att man alltid kan skala upp eller skala ner såväl övningar som intensitet så att det passar såväl den erfarne som nybörjaren. Därför kan du som är ny köra samma pass som en erfaren atlet och genom att lägga er på olika nivåer så kommer ni få ut precis lika mycket av träningen båda två.

Kom till oss på Lådan CrossFit i Kungsbacka med öppet sinne, gå en introduktionskurs och ge det sedan två veckor av din träningstid och vi lovar att du kommer hålla med oss om att CrossFit är både den bästa och roligaste träningsformen. 

foton från lådan