fbpx
Börja träna nu

Är du nyfiken på CrossFit och vill prova på?

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar precis ALLA människor. Många tror att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. Välkommen till oss och prova vad vi tycker är, världens roligaste träningsform.

Det allra bästa sättet att göra det är att anmäla dig till en introkurs du först får en genomgång och sedan två veckors träning på våra pass.

Om du har tränat CrossFit tidigare och vill känna på Lådans stämning kan vi alltid lösa att du får komma på ett pass och prova på.

Vanliga frågor

Är inte CrossFit väldigt svårt?

Det är en vanlig föreställning att CrossFit är svårt och att man först måste ”träna sig i form” innan man kan börja med CrossFit. Men det kunde inte vara mer fel.
Mycket av den inställningen kommer kanske ifrån att man googlat CrossFit och då får man ofta träffar på de som tävlar i sporten CrossFit, dvs eliten i världen. Det kanske handlar om mindre än 1% av alla som tränar CrossFit i världen och de videos man ser på dessa atleter ger ingen bild av hur CrossFit på Lådan är.

Träningsformen CrossFit är en av de bredaste och mest anpassningsbara träningsformer som finns. Det ÄR verkligen för alla!
För att förstå detta är det allra bästa att komma och testa ett pass med oss för då kommer du att märka att vi kan individ-anpassa träningen specifikt för dig, om du har behov av det.

Alla våra pass innehåller alltid en ordentlig uppvärmning följt av en teknikgenomgång på dagens övningar. En tekniskt mer utmanande övning i workouten innebär oftast en längre teknikgenomgång. Allt detta leds av en kunnig instruktör på Lådan CrossFit.
Instruktören hjälper också till att hitta varianter på övningar för den atlet som ex har en skada, känner sig sliten eller har svårt att utföra en viss övning och på samma sätt hjälper instruktören till att hitta rätt vikter för just dig.

Är du osäker på om du ”klarar” av CrossFit?
Om du klarar av att ta dig till oss på Kabelgatan 12 och helst släppa all prestige utanför dörren, så kommer vi tillsammans att hjälpa dig igenom passen. Ju fler pass du kommer på desto mindre ”svårt” blir CrossFit.

Vad menas med passen JumpClass, CAP och Teampass?

Jump Class

Morgonpasset och eftermiddagspasset på fredagar har fokus på det fantastiska rephoppandet i CrossFit. Ett pass med en teknikdel med fokus på single unders och double unders och en avslutande WOD (workout of the day) som alltid innehåller hopprep i någon form. Passar alla oavsett hopprepskunnande! Allt som oftast leds passen av Head Coach Johanna med hopprepsmeriter från både VM och EM- deltagande.

CAP (Crossfit affiliate programming)

Dagens WOD enligt CrossFits eget högkvarter. CAP är specialgjort för alla affiliates och det
finns en plan och tanke för hela året, månaden och veckan. Detta är våra ”vanliga” pass som körs måndag – fredag varje vecka. 

Teampass

Söndagar betyder teampass på Lådan. Oftast alldeles underbart! Det blir helt enkelt en teamöverraskning från coacherna. Det som genomsyrar söndagspassen är dock att det är längre WODar
(ca 40min) i lag om 2, 3 eller ibland 4 atleter 

Hur mycket kostar det?

Just nu har du ett unikt tillfälle att prova på tre av våra mest populära pass helt gratis! Välj själv om du vill komma på ett, två eller kanske alla tre pass.

Skulle du sedan vara intresserad av att fortsätta hos oss är nästa steg att gå en introduktionskurs där du får lära dig grunderna inom CrossFit för att kunna träna på ett säkert och effektivt sätt hos oss. Här hittar du mer information om introduktionskuren. 

Hur gör jag för att bli medlem?

Efter att du genomgått vår introduktionskurs och provat på våra pass under två veckors tid är det dags att bli medlem! Vi har flera olika typer av medlemskap att välja bland, hitta det som passar dig bäst och se priser här. 

”Vi vill att alla ska vara starka, lyckliga och leva fullt ut
Det är vårt ”varför”. Det är vad vi strävar efter varje dag på Lådan och själva anledningen till att Lådan finns. Det är med det i ryggen som vi fattar beslut, tillfrågar medlemmar om att bli coacher och styr hur vi tränar. Vi är fast övertygade att allt vi gör kommer leda till starka, lyckliga och mer levande människor runt omkring oss.

Min löpning har blivit avsevärt bättre. Jag är rörligare och starkare. Men framförallt skapar det ett mervärde för mig själsligt att träna järnet med goa människor tidigt på morgonen.

Martin

Det bästa med Lådan är att det är  prestigelöst, kom som du är och gör din grej! Fantastiskt rolig träning, uppmärksamma och peppande coacher och en härlig familjär känsla bland alla medlemmar. Sen är det ju ett stort plus att du aldrig behöver gå två gånger för att bära in matkassarna längre.

Jonna

Lådan och deras fantastiska coacher har fått mig att älska träning igen. Ser framemot varje pass och blir frustrerad när man inte hinner få till träningen.

Crossfit som träningsform var nytt för mig innan jag hittade till lådan. Ett år har nu passerat sedan jag började och jag både ser och känner att jag gjort framsteg under årets gång. Passen är utmanande på många olika plan men framförallt väldigt roliga. Rekommenderas starkt och tycker verkligen man ska känna på lådan-atmosfären på ett prova-på-pass.

Markus

Lådan… CrossFit… Jaa livet har blivit roligare Jag har blivit starkare. För vem tycker det är roligt att traggla med en såg för att man är för klen att svinga yxan? Nu fixar jag yxan… lätt!

Mia

Jag har tränat på Lådan i snart ett och ett halvt år och det finns nästan inget jag längtar till så mycket som träningen på Lådan. Jag är 42 år med allt vad det innebär, jobb, barn, aktiviteter, hus och måsten, don’t get me wrong, jag älskar mitt liv men med träningen så blir det något som bara är för min skull. Jag har blivit stark och känner mig både lycklig och levande (eller som idag, lite halvdöd efter ett så jäkla kul men superjobbigt teampass). På Lådan är stämningen otroligt ödmjuk och välkomnade och jag har lärt känna säkert 50-100 nya människor och det är alla dem och alla coacher som gör det så otroligt kul att både längta till- och komma till träningen varje pass. Det är lättsamt, roligt, jobbigt och enormt utvecklande. Det är omöjligt att inte bli starkare, mer uthållig och att utvecklas i sin träning. Trodde aldrig att jag skulle lära mig stå på händer, klättra rep, hänga och dingla i riggen eller trycka upp en skittung skivstång över huvudet innan jag kom till Lådan… men tji fick jag!

Sandro