fbpx
LÅDANS COACHER

Head Coach Johanna

Johanna kommer från en träningsbakgrund med gymnastik och hopprep och pga detta har vi även förmånen att ha ett pass i veckan där vi fokuserar extra mycket på just hopprepsdelen (JumpClass).
Johanna arbetar heltid i Lådan, så när hon inte coachar hittar med henne troligtvis framför datorn eller på träningsgolvet.
Johanna älskar lagtävlingar och fredags-Prosecco.
Favoritövning: Handstand-pushups (och double-unders så klart)
Utbildningar: CrossFit Level 1, CrossFit Level 2, Eleiko Strength Coach Level 1

Coach Calle

Calle har en träningsbakgrund inom brasiliansk jiu-jitsu och shootfighting. Han testade CrossFit redan för 10 år sedan och har varit mer eller mindre hooked sedan dess och följer nu flitigt CompTrains grymma programmering.
Calle älskar naturen och filmer på Netflix.
Favoritövning: Ring Muscle-Ups
Utbildningar: Eleiko Functional Trainer, Eleiko Strength Coach Level 1, STAC Tränare (Scandinavian Top Athletic Center)

Coach Christoffer

Christoffer är den som får din tisdag att kännas som en fredag. Med en härlig glädje och peppande driv tar han er igenom tisdagspassen. Christoffer har, liksom Calle, sysslat med både brasiliansk jiu-jitsu och shootfighting. Till vardags arbetar Christoffer inom Kungsbacka kommun, där han hjälper till med allt inom data och IT som kan tänkas krångla.
Christoffer älskar sin Linda och hennes kanelbullar.
Favoritövning: Bänkpress
Utbildning: CrossFit Level 1

Coach Jessica

Jessica började med CrossFit för snart 4 år sedan och har varit helt fast sedan dess. Träning har alltid funnit i hennes liv och hon har testat det mesta. Förutom att träna själv så har hon varit instruktör på gym, fotbollstränare för 7-mannalag och går nu in på tredje året som hockeytränare för ungdomar. Träning har alltid varit en stor del i Jessicas liv och så även idag. När hon inte fokuserar på träning är det hennes kreativa sida som får ta plats.
Jessica ÄLSKAR HALLOWEEN!
Favoritövning: Handstand Walk
Utbildning: Eleiko Strength Coach Level 1

Coach Robin

Robin har en träningsbakgrund inom basket. Han hittade CrossFit för några år sedan och har sedan dess kämpat hårt för att närma sig Sverige-eliten. 2017 vann han polismästerskapen i CrossFit i Sverige.  Han är en glad norrlänning, som trivs lika bra i snön som i den Halländska snålblåsten.  Robin älskar att basta och nakenbada.
Favoritövning: OverHead Squats
Utbildningar: CrossFit Level 1, Eleiko Strength Coach Level 1

Coach julia

Julia är vårt senaste tillskott i coachgruppen. Hon har tränat i princip hela sitt liv och även om hon bara kört CrossFit i ett drygt år så går utvecklingskurvan spikrakt uppåt tack vare hennes flitiga, målinriktade träning. Julia är alltid positiv och glad och har samtidigt ett skönt lugn över sig som smittar av sig på passens deltagare.
Julia älskar enhörningar och snygga träningskläder
Favoritövning: Marklyft
Utbildningar: Eleiko Functional Trainer, Eleiko Strength Coach Level 1, Eleiko pt-utbildning (för Actic-gym) 

Coach Pelle

Information om Pelle kommer inom kort…