fbpx

regler i lådan

Hos oss i Lådan är alla, oavsett ålder och träningsstatus, välkomna. Vi vill att alla ska känna att man kan hitta just sin plats i Lådan.

 

För att detta ska vara möjligt har vi satt upp ett antal regler som ska följas när helst man besöker eller tränar i Lådan. Reglerna gäller alltid, 05:00-22:00 alla dagar.

 

1. Vi ställer ytterskor vid dörren i avsedda skohyllor. Kläder och väskor tar vi in i omklädningsrummen.
Om man vill ha med sig värdesaker, lyftarskor, hopprep eller liknande på passet, finns det avsedda hyllor för detta inne i träningslokalen. Vi tömmer vår hylla efter avslutat pass.

2. Vi som äger och driver Lådan älskar barn och vi vill att alla barn ska känna sig varmt välkomna hos oss. Lådan är dock INGEN LEKPLATS och vikter/stänger/maskiner är inga leksaker. Det är en mycket öppen träningsyta och vikter lyfts och svingas både före, under och efter pass. För att det inte ska inträffa några skador varken på barn, vuxna eller utrustning så låter vi inte våra ömtåliga barn vistas på det svarta golvet. Vi erbjuder istället barnen en mysig del i loungen där de både kan spela tv-spel, rita, leka eller sitta i soffan med något eget.

3. I Lådan strävar vi efter ständig utveckling och gör alltid vårt bästa. Detta gör vi geom att följa instruktörens råd och rekommendationer. Vi säger till våra coacher om vi har några skador eller andra krämpor.

4. I Lådan är finns det inga misslyckade försök. Vi lär oss av allt vi gör och det viktigste är din inställning och insats i varje pass och övning. Korrekta och kontrollerade rörelser och repetitioner är utgångspunkten och sedan anpassar vi vikter och intensitet för att det ska passa alla.

5. I Lådan tillhör hela träningsytan alla medlemmar. Egen träning, Open Gym, är tillåten 04:30–23:00 förutom under ordinarie pass. Egen träning kan ske fram till 15 minuter före de ordinarie passen startar och kan påbörjas 15 minuter efter de ordinarie passen slutat. Under introkurstiderna har vi inget OpenGym.

6. Det är självklart okej att släppa vikter i Lådan för att undvika skador, men annars strävar vi efter att plocka ner vikter och stänger kontrollerat. Tomma skivstänger släpper vi aldrig, då vi inte vill skada utrustningen.

7. I Lådan använder vi endast flytande magnesium. Är du i behov att detta finns det ofta i vår egen shop, men även bra och prisvärda produkter hos ex MMSports i Kungsbacka.

8. Vi hälsar på varandra när vi kommer och går, vi peppar varandra under pass och strävar efter att alla ska känna sig välkomna och sedda.

9. I Lådan hjälps vi åt att plocka undan efter passet och har man tränat på egen hand återställer man träningsytan så som den såg ut innan man började. Vi torkar av stänger, kettlebells och riggar så att allt håller sig fint och rent så länge som möjligt. Är det mycket magnesium eller svett på golvet efter träning, drar vi några drag med svabben så att det ser fräscht ut.

10. Vi i Lådan vill hela tiden förbättra och utveckla oss. Säg till headcoachen (Johanna), skriv ett meddelande till oss på facebook eller skicka ett mail till oss om ni tycker att vi kan förändra något till det bättre. Alla synpunkter är viktiga för oss.

11. För oss är vårt taggsystem en självklar förmån för våra medlemmar. Vi vill att alla ska kunna träna även när vi inte har schemalagda pass. För att det ska fungera måste varje medlem ansvara för att endast släppa in sig själv på sin tagg. Man får under inga som helst omständigheter släppa in personer som inte är medlemmar i lokalen. Missbrukas taggarna kommer medlemmen i fråga bli av med sin möjlighet till OpenGym och i värsta fall kan vi bli tvungna att ta bort den förmånen helt och hållet. Det är något vill vi allra helst slippa.

12. Vill man ha med en gäst så mailar man oss. Det finns ofta möjlighet att komma och gästa på ett av våra pass, så länge man hör av sig i förväg. Ett första gäst-träningspass är alltid gratis.
OpenGym är exklusivt för våra medlemmar och pga att vi inte alltid har bemanning i Lådan på alla öppettider så är gäst-träning på OpenGym ej möjlig.

Lek, ha kul, träna, softa, häng, mys och snacka i Lådan! Var rädd om dig själv och din kropp, följ våra regler och använd ditt sunda förnuft så kommer det att bli helt fantastiskt för oss alla!