fbpx

Lådan CrossFits introkurs är ett tillfälle att bekanta sig med övningar, tekniker och namn som man kan möta på ett pass hos oss. Under kursens går vi igenom alla grundövningar inom CrossFit med fokus på teknik och utförande.

Vi vill att alla som inte redan tränar eller tränat CrossFit går introkursen innan man börjar gå på pass. Kursen har varit mycket uppskattad även hos personer som tränat en hel del tidigare, men inte just testat CrossFit.

Introkursen hålls av våra rutinerade coacher under 2,5 timme och avslutas med en WOD (Workout Of the Day) där vi kommer få upp flåset och tillämpa en del av de tekniker vi gått igenom.

I priset för introkursen ingår två veckor obegränsad tillgång till coachledda pass för 999 kronor. Väljer du sedan att teckna ett årsmedlemskap inom en vecka får du hälften av kostnaden tillbaka.

Kommande tillfällen är:

Onsdag 17 maj 18:30-21:00

Minst fem deltagare krävs för kursstart

Premium-introkurs
Om du hellre går en kurs one-on-one har vi ett alternativ för dig. Fyra timmar med personlig tränare där vi går igenom allt det som gås igenom på de vanliga introkurserna med bara dig. Precis samma upplägg med två veckor av obegränsad tillgång till coachledda pass efter dina PT-timmar. Priset för detta är 4999 kronor, och precis som på de andra kurserna får du 1000 kronor tillbaka om du inom en vecka väljer att teckna ett årsmedlemskap.

Säkra din plats nu!

Frågor? Kontakta oss!

PARTNERS
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource