fbpx

kom igång

Lådan CrossFits introkurs är ett tillfälle att bekanta sig med övningar, tekniker och namn som man kan möta på ett pass hos oss. Under kursens går vi igenom alla grundövningar inom CrossFit med fokus på teknik och utförande.

Vi vill att alla som inte redan tränar eller tränat CrossFit går introkursen innan man börjar gå på pass. Kursen har varit mycket uppskattad även hos personer som tränat en hel del tidigare, men inte just testat CrossFit.

Introkursen hålls av våra rutinerade coacher under 3 timmar på lördag och 2,5 timme på söndag. Båda dagarna avslutas med en WOD (Workout Of the Day) där vi kommer få upp flåset och tillämpa en del av de tekniker vi gått igenom.

I priset för introkursen ingår två veckor obegränsad tillgång till coachledda pass för 1999 kronor. Väljer du sedan att teckna ett årsmedlemskap inom en vecka får du hälften av kostnaden tillbaka. 

Kommande tillfällen är:

För tillfället är Lådan full! Vi återkommer när det finns mer plats. Om du vill ställa dig på kö så skicka ett mejl till info@ladancrossfit.se.

Minst fem deltagare krävs för kursstart

Nu har vi nåt medlemstaket på Lådan CrossFit. Vi kommer att kunna ta emot nya medlemmar inom kort. Mejla oss på info@ladancrossfit.se för att sätta upp dig på väntelistan och få information först om när vi kan ta emot fler medlemmar och kommande introkurser.

Se vårt schema

Vi har mängder av coachledda pass varje vecka av erfarna coacher. Kolla in schemat och upptäck våra olika passtyper.

Prova på-pass

Är du nyfiken på att prova CrossFit? Kanske har du en kompis som är medlem i Lådan CrossFit i Kungsbacka, som tjatat att det är dags att komma och testa? Nu har du chansen!

Kom till oss och upplev vad vi vi tycker är världens roligaste träningsform. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Priser och medlemskap

Vi erbjuder både års- och löpande medlemskap med fri tillgång till open gym 05-22 sju dagar i veckan. Samt fri tillgång till pass ledda av våra erfarna coacher.

Vad är CrossFit?

I CrossFit tränar vi hela kroppen, hela tiden. CrossFit är en typ av funktionell träning där hela kroppen arbetar i varierande rörelser och övningar. Målet är att hela tiden utmana kroppen, för att vi inte ska ”vänja” oss vid något. Genom detta utvecklas vi mot målet att bli bra på allt. Därför kan man alltid bli bättre i CrossFit, oavsett om man tränat i 5 dagar eller i 5 år.

I CrossFit använder vi allt från vår egen kropp i rena gymnastiska övningar till skivstänger, kettlebells, hantlar, roddmaskiner och mycket mer. Vanligtvis blandas flera av dessa i det som kallas för en WOD eller Work Out of the Day.

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar precis ALLA människor. En vanlig missuppfattning är att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. CrossFit har ett helt fantastiskt upplägg så att man alltid kan skala upp eller skala ner såväl övningar som intensitet så att det passar såväl den erfarne som nybörjaren. Därför kan du som är ny köra samma pass som en erfaren atlet och genom att lägga er på olika nivåer så kommer ni få ut precis lika mycket av träningen båda två.

Kom till oss på Lådan CrossFit i Kungsbacka med öppet sinne, gå en introduktionskurs och ge det sedan två veckor av din träningstid och vi lovar att du kommer hålla med oss om att CrossFit är både den bästa och roligaste träningsformen. 

I CrossFit använder vi allt från vår egen kropp i rena gymnastiska övningar till skivstänger, kettlebells, dumbells, roddmaskiner och assault bikes. Vanligtvis blandas flera av dessa i det som kallas WOD ( WorkOut of the Day).

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar precis ALLA människor. Många tror att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. CrossFit har ett helt fantastiskt upplägg så att man alltid kan skala upp eller skala ner såväl övningar som intensitet så att det passar såväl den erfarne som nybörjaren. Därför kan du som är ny köra samma pass som en erfaren atlet och genom att lägga er på olika nivåer så kommer ni få ut precis lika mycket av träningen båda två.

Kom till oss på Lådan CrossFit i Kungsbacka med öppet sinne, gå en introduktionskurs och ge det sedan två veckor av din träningstid och vi lovar att du kommer hålla med oss om att CrossFit passar dig lika bra som det passar oss.

foton från lådan