fbpx
Företagsträning

Nu har ni chansen att satsa på ert företag och ge era anställda de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt arbetsliv med hög glädjefaktor.

Vårt fokus på Lådan är att få människor i vår omgivning att bli starka, lyckliga och känna sig mer levande. Detta gör vi genom att skapa relationer och gemenskap genom träning. Att träna tillsammans med kollegor på en arbetsplats ökar det individuella välmåendet och det stärker teamet när man får kämpa och svettas tillsammans.
Träning på recept blir en allt vanligare behandlingsåtgärd för personer med utmattningssymptom och genom att träna tillsammans i företaget kan ni istället arbeta förebyggande för att minska risken för sjukskrivning och utbrändhet.

Så här funkar det

Ni väljer en dag i veckan då ni kommer till oss på Lådan CrossFit och får ett härligt, funktionellt träningspass på 45 minuter med Johanna eller Pelle. (Omklädningsrum med flera duschar finns.)

• Passens upplägg kommer passa alla, oavsett träningsnivå eller tidigare bakgrund.

• Ni kan skicka olika personer olika veckor, det måste alltså inte vara samma återkommande gäng som alltid kommer.

• Ni kan välja att komma varannan vecka eller varje vecka under 6-12 månader. Hör av er så löser vi ett paket som passar er!

Möt era coacher

Head Coach Johanna

STARK: Jag känner mig stark på Lådan när jag lyfter något över huvudet och allra helst i en jerk. Den styrkan jag fått genom CrossFit gör att jag fortfarande kan bära ner mina stora barn (6 och 9år) för trappan varje morgon i världens goaste kram.

LYCKLIG: När jag lyckas coacha någon till att göra en förbättring i en övning. När det jag säger når fram och jag ser hur förbättringen leder till en go känsla inombords hos atleten, då blir jag så lycklig!

LEVANDE: Jag känner mig levande när jag kallbadar på hösten/vintern/våren. Det är alltid lite läskigt att gå i vattnet när det är så kallt, man får liksom ett adrenalinpåslag och efter en kort stund sticker det i hela kroppen av vattnets kyla. När man går upp så rusar blodet ut i kroppen och man får en mäktigt levande känsla i hela sig!

Coach Pelle

Stark känner jag mig de gånger jag lyckas ta inställningen från en workout – det här ska bara göras – till uppgifter utanför Lådan. Inte ge upp, utan bara mata på tills det som måste göras är gjort.

En klok isländska sa till mig att lycka är människans grundtillstånd. Och jag tror att det är så jag känner. När jag skalar bort all stress och oro och landar i min omgivning och mig själv, då är jag lycklig.

När jag som 40-plus vågar mig på nya saker i livet – dykcertifikat, snowboard, vågsurfing, kallbad, vad som helst som inte tidigare ingick i ”det jag gör och den jag är”, då känner jag mig levande.

PARTNERS
CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource