Lådan är tillfälligt full

Vi har nu nått medlemstaket på Lådan CrossFit. Vi kommer kunna ta emot nya medlemmar inom kort. Tills dess – sätt upp dig på väntelistan och se till att vara först att få information om när vi kan ta emot fler medlemmar och kommande introkurser.

Mammaträning

Mammaträningen på Lådan CrossFit i Kungsbacka är en 6-veckors kurs för nyblivna mammor med barn upp till 1 år. Träningen är förlagd till tisdagar och fredagar kl 10:45-11:45 och din bebis kan antingen ligga/sitta i vagn eller ligga på en filt på golvet.
Träningen individanpassas vid behov, så det spelar ingen roll om du tränat tidigare eller inte. Under de 6 veckorna kommer vi att bygga upp starka mammakroppar med fokus på mobilitet, stabilitet, grundstyrka och kondition. Vi är noga med tekniken så att vi bygger starka kroppar på rätt sätt utan skador eller snedbelastningar.
Träningen hålls av vår head coach, Johanna, som själv började med CrossFit just genom mammaträning.  

Kurstart tisdag 11 februari 

Vad är lådan CrossFit i kungsbacka?

CrossFit är…
…att kunna SPRINGA ikapp bussen.
…att kunna LYFTA alla matkassar från affären.
…att kunna SITTA PÅ HUK och leka med dina barn eller barnbarn.
…att kunna KLÄTTRA i träd fast att man är vuxen.
…att kunna BÄRA hem polarna från krogen.
…att kunna KASTA barn upp i luften så att de tjuter av kittlet i magen.

I CrossFit tränar vi hela kroppen, hela tiden. CrossFit är en typ av funktionell träning där hela kroppen arbetar i varierande rörelser och övningar. I CrossFit vill vi hela tiden utmana kroppen, för att vi inte ska ”vänja” oss vid något. Genom att utmana kroppen hela tiden så kommer vi att utvecklas mot målet att bli bra på allt. Därför kan man alltid bli bättre i CrossFit, oavsett om man tränat i 5 dagar eller i 5 år.

I CrossFit använder vi allt från vår egen kropp i rena gymnastiska övningar till skivstänger, kettlebells, dumbells, roddmaskiner och assault bikes. Vanligtvis blandas flera av dessa i det som kallas WOD ( WorkOut of the Day).

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar precis ALLA människor. Många tror att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. CrossFit har ett helt fantastiskt upplägg så att man alltid kan skala upp eller skala ner såväl övningar som intensitet så att det passar såväl den erfarne som nybörjaren. Därför kan du som är ny köra samma pass som en erfaren atlet och genom att lägga er på olika nivåer så kommer ni få ut precis lika mycket av träningen båda två.

Kom till oss på Lådan CrossFit i Kungsbacka med öppet sinne, gå en introduktionskurs och ge det sedan två veckor av din träningstid och vi lovar att du kommer hålla med oss om att CrossFit passar dig lika bra som det passar oss.

Lådan CrossFit Blog

Nytt schema och nya coacher

Pelle och Fredrik kommer från och med nästa vecka att börja coacha fasta tider på Lådan. Pelle kommer att köra CompTrain kl 05:40 och kl 06:50 varje tisdag och Fredrik kommer att köra CompTrain kl 17:00 och kl 18:15 varje måndag. Ja, det innebär lite ändringar i...

läs mer

Lådan Games 2020

Snart är det dags för Lådans klubbmästerskap, Lådan Games 2020. Den 18 januari ca kl 09:00 drar det igång. Här kommer liiite info och standarder. WODarna kommer att släppas fredagen den 17 januari. Team om 2, kille+tjejEn tävlingsklass4 stycken wodar som kräver...

läs mer

Dagens WOD – Happy Hour

I dagens WOD eller workout of the day fokuserar vi på två skivstångsövningar och två gymnastiska övningar. Totalt gör vi tre varv och 144 repetitioner. 3 varv av 12 Power Cleans 12 Chest to Bar Pull-Ups 12 Push Jerks 12 Toes to Bar Vi använder samma vikt på...

läs mer

foton från lådan